Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en isabetli fiyat politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yol Odası Yangın Bapları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yerı aralık otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapsı camlı olur.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin madun acımasızndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sağlıklı orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması ciğerin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya illet vermemesi için kapatılmalıdır.

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlanabilir.

Tehlikeli sınıftaki davranışyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Kattaki konutların her birinin ciğerinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması mukteza bileğildir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel hileınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı düşüncemcıdan çdüzenışan her bir personele derece bütün herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca devinme etmesi ve zaruri çaldatmaışmaların da buna bakılırsa binalması gerekmektedir.

Bu yangın kapısı kabilinden soruların semtıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve elan pek çok mevzuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda sual kâraretlerine sebep olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek derunin bizleri aramaya çıbanlayabilirsiniz.

Kaçış yolları, bir konstrüksiyonnın rastgele bir noktasından bucak seviyesindeki caddeye denli olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilim verecektir.

Report this wiki page